14 september 2016

Hej gå vad det går!

Oj oj den här dagen alltså! Hundra kilometer i timmen känns det som den gått i. Ja enda sen vi reste från Spanien känns det som det gått i ett. Väckte två trötta barn som skulle upp till fritids imorse.

Det var så roligt när jag lämnade dem så kom kompisar från alla håll och kramade om dem och undrade hur de hade haft det. Kompisarna hade saknat dem och det hade Hugo och Leah med gjort. 

Jag jobbade till 16 och sen brumade jag raka vägen till mataffären för att storhandla mat då kylen ekade tomt. Sen har kvällen bestått av att packa upp alla våra väskor, tvätta all tvätt, laga mat och äta mat samt göra läxor.

Jag är så himla trött nu! Imorgon jobbar jag samma tider så det är upp tidigt då med och samma visa på fredag igen. Hårdkörning så här direkt efter semestern☺

Hade gärna åkt tillbaka igen. Även att det är rena sommarvärmen här hemma med nu. 25 grader i mitten av september liksom! Vad har hänt? I juli när vi var på minisemester i Kalmar var det 15 grader, blåst och spöregn. Vädergudarna har blandat ihop det☺ Men värmen får gärna stanna september ut för min del, så inte det☺

En bild på hela gänget från resan. Som sagt vill åka igen. Bara till och börja spara ihop en ny reskassa.

//Sofie


Inga kommentarer: