11 september 2016

Vattenland

Idag var jag, Hugo, Leah och Pontus på ett vattenland som ligger här i närheten. Förväntningarna var höga från barnens sida och de blev inte besvikna. De badade och åkte som galningar!

Det var mer deras föräldrar som tyckte det var dyrt och alldeles för långa köer. Men som sagt barnen var nöjda och det var ju för deras skull vi var där☺

Jag hade lite tråkigt i och med mina ögon. Jag kan inte vara utomhus utan solglasögonen så jag fick inte åka en enda attraktion tyvärr. Ja jag fick inte ens gå i och doppa mig i nån av poolerna om jag hade på mig solglasögonen. Det fick jag höra av en badvakt som visslade argt i sin visselpipa på mig. Så jag låg mest och solade och kollade in när de andra åkte. Lite tråkigt då jag älskar att åka sånt annars. 

Var i slutet av vår vistelse som jag trodde vi tappat bort varandra helt. Pontus och barnen skulle bara åka två saker till så skulle jag vara på ett ställe med alla handdukarna och vänta. Efter en timme började jag undra vart de höll hus och efter två timmar började jag bli orolig. Ringde till Elin som var på hotellet för att höra om de gått dit men det hade de ju inte.

Jag gick ett par varv för att leta och se om jag kunde hitta dem men det var ju som att leta efter en nål i en höstack. Inga pengar hade jag eller nånting då Pontus hade nyckeln till värdeskåpet där vi låst in plånboken så kunde inte ens skaffa mig något att dricka i värmen.

Till sist efter två och en halv timme kom de. De hade stått i kö till en av attraktionerna i över en och en halv timme så det var det som gjort att de varit borta så länge.

Har i alla fall lyckats fått bra med färg på kroppen idag. Vet inte när jag var så här brun senast. Har egentligen inte så svårt att få färg men jag gillar inte att sola men här nere tar solen ändå. Även att jag smörjer in mig ordenligt med. Solen är verkligen stark.

Nu blir det middag här på hotellet och sen blir det nog nån god drink och kortspel. Vi är rätt trötta efter en heldag på vatten landet och i solen☺

//Sofie


Inga kommentarer: