24 mars 2024

Hänga med massa favorit minisar


Lördagsmorgon och den bjöd på sooool! Så himla härligt. Så efter att frukosten intagits så tog jag med Ebbe ut på en promenad för att njuta av det fina vädret. Orkade inte byta om så det fick bli iklädd pyjamasen. Tur man bor på landet ibland och kan gå ut på promenad klädd lite hur man vill. Fast det är ju inte mer konstigt än alla kidsen som springer omkring i sina pyjamasbyxor på stan. Rutiga dock, inte så många jag sett i blommiga. Men jag kanske sätter en ny trend här?


Ebbe njöt av att få gå promenad i det fina vädret. Dock fortfarande rätt kallt ute så vi längtar tills även vårvärmen vill komma och göra oss sällskap. 


Efter promenad, dusch och omklädning så drog jag och Leah iväg till Mjölby en sväng med mamma och Majken. Det var något jippo i stan så det var lite erbjudanden i butikerna och så hade de bland annat modevisning med vårens mode från de lokala butikerna. Möte även upp Elin och Minna som också var där.  


Majken var sen sugen på fika så det blev det inne på Linds med allt annat folk, men vi hade tur och fick ett bord. Jag åt av Minnas rester av vaniljsemlan hon köpte. Det är ju gott med semla men de är ju så himla mäktiga. Vi var två som åt av den och när inte jag orkade det sista så tog Majken över. För man kan ju inte låta fika gå till spillo! Nån måtta får det ju vara liksom. 


Vi kikade sen runt lite i butikerna och därefter åkt vi hem till mamma och pappa. Fick lunch där och efter det begav jag och Leah oss till Cissi med familj för lite eftermiddagshäng. 


Fina Algot som växer för varje gång vi ses. Är bara ett par månader kvar till ett årsdagen ju, galet! 

Vi hade ett par mysiga timmar där med massa prat och skratt. Leah och Alma var och kollade på innebandy och jag försökte leka med Algot och Elliot men ja det gick väl lite sisådär med min rygg. 

Ebbe var kvar hos mamma och pappa under tiden vi var där och när vi kom för att hämta honom hade ytterligare en hundvakt anslutit dit. Bosse-Bus traskade omkring i trädgården och var som en livvakt efter Ebbe. Han har samma ansiktsuttryck som en livvakt på bilden. Han var inte så lättflörtad till att ta en bild han ville faktiskt mest få tag i Ebbes svans. 


Mysig dag där jag fått hänga med massa favorit barn! 


Dock var jag sådär sketslut när jag kom hem sen. Tyckte det gick bra när jag var iväg men så kommer det efteråt. 


Kvällen sen blev lugn. Vi åt bakad potatis med olika goda röror som Pontus fixat till. Leah hade en kompis som sov över och Hugo pratade vi med i telefon för att höra hur han hade det. De har haft en tuff start på cupen med förluster. Men lördagskvällens match blev oavgjord så de slutade ändå på plats 3 av 4 i sin grupp och tog sig till b-slutspel. Så imorgon söndag ska vi åka ner och heja fram deras första vinst! 



//Sofie 

Inga kommentarer: