28 mars 2024

Påskkärringen

Tisdag! Skriver jag med utropstecken för att komma ihåg vilken dag det är jag ska skriva om. 

Är veckovill som det är och nu kommer ju dessutom påskveckan och då blir det ännu värre med dagarna. Men så skönt det ska bli med påskledigt ändå. Påsken är en favorit högtid då den infaller på våren och den kommer utan några som helst krav. Bara flera lediga dagar på raken. 


När jag skulle ta mig från jobbet till tåget så regnade det så det stod härliga till. Tur då att jag kunde ta halsduken om huvudet. Såg verkligen ut som en redig påskkärring. 


Kvällen ägnades i soffan för att dels vila ryggen efter en jobbig dag, dels läsa klart boken jag inte hann läsa ut på tåget och framförallt för att kolla på LHCs match mot Skellefteå. Trodde verkligen att de skulle ta det där här gången. Trodde hoppet var ute när de låg under med 0-3 men ta mig fan de tog ikapp till 3-3 och återigen blev det förläning. En lång förlägning och jag orkade inte hålla mig vaken. Vaknade med ett ryck och då var klockan sent och matchen över för längesen. Kollade i telefonen hur det gått och såklart vann norrlänningarna efter en extremt lång match. Jävla as.




//Sofie

Inga kommentarer: