24 mars 2024

Svart och vitt

 


Det blir ju inte så mycket klänningar just nu när ryggen återigen är som den är. Kände mig lite små grå och trist i min svart/vita outfit. Inget jag brukar ha på mig men väldigt praktiskt med vida brallor med resår i midjan när man har svårt att ta av och på sig. 


Hugo har innebandycup i Jönköping hela helgen så Pontus skjutsade ner honom dit efter jobbet. Han stannade sen kvar för att se deras första match som dem spelade på kvällen. 


När jag kom in med tåget så åkte jag och hämtade Leah som tränat. 


Vi åkte till ICA för att kompletteringshandla lite till tacosen vi skulle äta. Passade på att smaka mat som de bjöd på i butiken. Det var många år sedan senast jag ens såg det i en matbutik. En liten tant som står bakom en spis och lagar efter ett recept som man sen får smaka och kan köpa ingredienserna till. Kanske inte är så ovanligt men jag har inte varit med om det på lång tid. Maten då, den var supergod! 


Perfekt att höja blodsockret så man inte kommer hem med massa onödigt från mataffären. Man är ju rätt hungrig fredagskväll efter jobbet innan man ska hem och fixa middagen. 


Jag var så trött och hade så ont i ryggen när vi kom hem så Leah fick fixa både middagen och efterröjet i köket. Tur man har stora barn ibland. 


Klockan 20,00 la jag mig i sängen och läste och jag skulle gissa på att jag sov 20,15. Det har varit en väldigt slitsam vecka så hoppas på en bättre helg. Känner att jag behöver det. 





//Sofie 


Inga kommentarer: