24 januari 2017

Den finaste guldbaggeklänningen

Igår kväll var det guldbaggegalan. Jag kollade alltid på alla galor förr men ser i stort sätt aldrig någon nu för tiden. De brukar ju inte vara så roliga att kolla på och dessutom kan man uppdatera sig om allt via nätet dagen efter. Det enda jag är intresserad av när det kommer till galor är egentligen röda mattan och se alla fina kläder (läs klänningar).

Så idag i min sjukstuga så har jag scrollat igenom flera olika sidor som uppdaterat från gårdagens guldbaggegala. Jag föll direkt för den här underbara klänningen som Malin Levanon bar. Hur fin!







Alltså nu har jag suttit jättelänge och försökt vrida på nedersta bilden men ni får väl helt enkelt vrida på ert huvud istället så ser ni hur vacker baksida klänningen har.

Om jag ska klaga på något jag inte tycker om så är det korsettsnörningen, tror den hade varit finare utan. Men modellen, färgen och mönstret är ju helt klockrent! Så vackert att den är inspirerad av Dalarna, det syns verkligen i mönstret på klänningen. Som en dalahäst i klänningsform. I Love it!

//Sofie

Inga kommentarer: