25 januari 2017

Fått fina naglar



Jag har så länge tänkt att jag ska gå och fixa naglarna. Jag jobbar ju inte i vården längre vilket gör att jag faktiskt kan ha långa naglar. Momentet att ta i och ur linser har ju försvunnit med vilket också underlättar. Den här nagelsalongen fick jag en rabattcheck på för flera år sedan när de öppnade. Men den gällde visst än så passade på och prova det stället.

Var dock lite speciellt att sitta med en person som inte talade ett ord svenska i över en timme men det gick rätt bra ändå. Hon var väldigt duktig:-) Körde på det säkra och valde en fransk manikyr. Orkade inte förklara något annat kände jag. Sen tycker jag om det enkla i en fransk manikyr. Det oftast är det finaste och det passar till allt.

Den här gången valde jag att inte överdriva med längden heller. Känns mycket bättre, känner mig inte så handikappad som jag gjort innan när jag fixat naglarna. Då har det tagit sån tid för mig att vänja mig vid dem men nu kändes det bra från början.

Var en lagom aktivitet att göra för mig idag. Sitta still i en stol och bara vara en stund.

Dock hör jag fortfarande nästan inget på mitt vänstra öra. Det är inte så farligt på morgonen men ju längre dagen går desto värre blir det. På kvällarna hör jag verkligen ingenting på det örat. Hoppas det med ska ge sig snart. Aldrig varit med om något liknade tidigare. Fått sån ny respekt för alla personer som lever med någon form av hörselnedsättning.

//Sofie



Inga kommentarer: