16 november 2018

Inväntar middagsgäster



Ikväll kommer Pontus föräldrar hit på middag. Det vankas oxrullader till huvudrätt och Leah har bakat tårta till efterrätt. Jag föreslog massa andra efterrättsalternativ, men se nej. Hon ville väldigt gärna baka en tårta. Klart att hon får göra det då det var mest att jag åt tårta förra fredagen då jag hade med det och bjöd på jobbet och i söndags åt vi tårta när det var fars dag. Imorgon ska vi på dop så då blir det ännu mer tårta så jag tyckte väl Leah kunde välja något annat:-) Ibland kan det gå typ ett år mellan de gångerna jag äter tårta och sen som nu är det istället väldigt tätt mellan tårtbitarna.

Jag får helt ärligt panik på både internet och saknade av vanlig fast telefon. Ingenting funkar här hemma. Var och handlade förut och försökte ringa hem för att fråga om ett par saker men jag kunde inte prata men någon. Det bara bröts pga dålig mottagning. Internet fungerar bara när det själv vill så det gäller å ha lite tur om det är något viktigt man ska göra.

Något roligare att skriva om är att blommorna jag fick av Pontus förra fredagen är fortfarande lika fina efter en hel vecka! De står på köksbordet och är så vackra. Vad roligt det är med blombuketter som håller så länge. Även såna som jag som saknar gröna fingrar kan få ha fina blommor ibland:-)

Hoppas alla får en bra fredagkväll!

//Sofie 

Inga kommentarer: