18 november 2018

Söndagen den 18 november

Haft en väldigt bra söndag må jag säga. Leah var på barnkalas (igen) idag i bowlinghallen så efter jag kört henne dit åkte jag och tränade. Tränade, åkte och lämnade av en säck kläder i en så där låda, åkte och handlade mat och sen hämtade jag en nöjd Leah efter kalaset.

Hugo har haft en kompis hos sig hela dagen och det har även Pontus. Gunnar har varit här och hjälpt till med bygget av båt/traktorskjulet. De har hållit på hela dagen, men blev inte klara på långa vägar så det ska fortsätta igen nästa helg.

Jag lagade till lite middag till alla hungriga. Vi körde smidigt så det blev hamburgare med bröd, pommes och massa andra goda tillbehör till. Guacamole är väldigt gott till mycket har jag kommit på!

Efter maten så fick jag för mig att jag ville baka. Så slängde ihop lite gott och blandat. Blev bland annat blåbärsmuffins som vi fikade på.



Blivit mycket gott fika sista dagarna och det känns i min mage. Måste ta det lugnt med godsaker ett tag nu. Jag har inte varit så känslig innan, men nu reagerar jag på om det blir för mycket av det goda. Då protesterar min mage...

Leah och jag har tränat här hemma ikväll på att lära oss och stå på händer. Leah kan stå, men vill lära sig stå längre. Jag kan stå mot en vägg, men skulle vilja klara av att stå mitt på golvet utan stöd. Leah tycker vi ska klara av våra mål till jul. Hon kommer säkert lyckas. Tvivlar dock på att jag kommer göra det:-) Men skam den som ger sig!

Nu ska jag njuta av söndagskväll innan jag måste krypa ner och gå och lägga mig.

//Sofie 

Inga kommentarer: