15 november 2018

Världens segaste Internet

Frånvaron här och att jag inte skriver så mycket beror enbart på kasst internet. Känns som jag skrivit om det innan? Låter som ett i-landsproblem men det är det knappt idag. Allt vi gör behövs ju fungerande internet till. Går så segt, så segt så jag håller på att få panik. Måste ta tag i det och ringa imorgon, det måste vara något fel.

Idag efter jobbet så blev det bara hem och hämta Leah samt hoppa i träningskläderna och dra vidare. Lämnade Leah på hennes innebandyträning och gav mig själv ut på en löprunda. Sprang en runda på 45 minuter. Svårt att planera en bra runda tidsmässigt som ska stämma in med Leahs träning men fick ändå ihop det skapligt idag.

Ätit Pontus goda laxonara till middag som han hann laga till innan han for iväg på Hugos innebandy.

Det går i ett dagarna. Är rätt trött efter de här dagarna på nytt ställe med. Väldigt roligt och kul men det är ju alltid tröttsamt för huvudet när allt är nytt.

Jag ska vara på det här stället ena halvan av veckan och sen på ett annat den andra delen. Så på måndag blir det nytt igen, men det ska bli kul! Planen är att köra så fram till sista januari och sen göra en utvärdering av det hela och så får jag se vad som händer därefter. Det är ju ingen tjänst jag går på nu utan det här är ju för att jag ska få prova på att byta jobbmiljö som förhoppningsvis ska vara bättre för mig. Så vi får se vart det lider till sen.

Tråkigt bildlöst inlägg men det går inte ladda upp något när internet är så segt. Förhoppningsvis lyckas jag iallafall publicera det här inlägget så jag inte skrivit det för förgäves:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: