30 juli 2020



Jag tog mig upp tidigt igår för ett morgonpass på gymmet. Jag var där ni de öppnade och var först på plats och helt ensam under hela timmen som jag var där och tränade. Tror aldrig det har hänt innan att jag varit först och dessutom helt ensamma. Nästan lite läskigt att gå in när det var helt nedsläckt överallt. Alla lampor tänds så fort man går in i rummen, men det kändes allt lite konstigt.


Lunchrasten piggades upp med ett besök hos den här tjejtrion! Tilde och Lykke växer så det står alla härliga till! 


Majken var snäll och höll mig sällskap vid matbordet. Gaffeln i högsta hugg och maten i den andra. 



Sen tyckte Majken att vi skulle leka leken där jag körde runt på henne och nallen i småsystrarnas vagn. 
Det var roligt värre men tyvärr var jag ju tvungen att gå tillbaka till jobbet! 

Efter jobbet så började jag greja med massa papper och sånt hemma. Det slutade med att jag satt och gick igenom vår ekonomi. Sånt som man bör göra ibland som vi typ aldrig gör. 

Alltså jag tycker att vi har bra koll på våra in och utgifter, men det är allt rätt bra och gå igenom det ordentligt ibland och se över det mer noggrant. 

Vad exakt vi har för fasta kostnader varje månad till exempel. Det är rätt många när man räknar ihop alla försäkringar, mobiler, tv, internet, sparande, sophämtning, huslån, bränsle till bilarna etc. 

Det kändes väldigt segt och tråkigt att göra, men väldigt nyttigt och skönt efteråt. 

Passade även på att rensa i mina receptpärmar och styra upp lite matlistor. Snart börjar ju skolan och den riktiga vardagen igen så då är det skönt att vara förberedd. 

Japp det var min onsdag det🙂

//Sofie 


Inga kommentarer: