26 juli 2020

Middag ute på restaurang

En solig och vacker lördagsmorgon vaknade vi upp till igår! Underbart efter den regniga och gråa dagen vi hade dagen innan. 

Jag körde ett träningspass på morgonen tillsammans med alla hundarna på land.


Sen blev det frullebulle i båten och ett därefter ett dopp i sjön för att tvätta av svetten.


Pontus grejade med att hänga upp en hängmatta i masten och se så bra det blev! Dock måste vi byta hängmatta. Den vi har nu är i sånt där nättyg så man ser ju ut som en kassler efter att man legat i den.

Måste ta och investera i en annan hängmatta i tyg istället. Kommer bli toppen bra! Tänk och kunna ligga där och läsa medan man åker med båten. Kommer bli succé!


Efter att vi ätit lunch så packade vi ihop oss för att tuffla hemåt igen. Jag börja ju jobba på måndag så kände att det vore skönt att ha en dag hemma innan min vardag drar igång igen.

Barnen ville åka i jollen efter båten och självklart fick de göra det. Trodde de skulle bråka, men de var mer sams än någonsin när de satt där i. Helt galet! Tror de ska få sitta där oftare.


Efter ett tag upptäckte vi att det var väldigt tyst där bak och vips hade båda två somnat.

Det var mulet och rätt blåsigt när vi åkte hem. Inte alls så där skönt som det var innan på dagen...

När vi kom hem packades det upp, tvättades och grejades. Sen blev vi lite impulsiva och ville göra något denna lördagskvällen så vi hoppade i lite rena och fräscha kläder och drog iväg för ett restaurangbesök.


Min underbart fina turkosfärgade klänning ville jag skulle förevigas på bild. Tycker det gick riktigt bra! Klänningen är ju iallafall fin oavsett hur weird jag än ser ut.


Vi drog till Strandbaren för intag av middag. Barnen körde på hamburgare, Pontus på entrecote och jag åt en jättegod fisk.


Det blev en väldigt bra lördag kväll. Avslutades hemma i soffan där vi kollade på "Helikopterrånet" på SVTplay. Riktigt bra! Jag kommer inte ihåg så jättemycket från när det hände 2009. Skyller på att jag hade en nybliven ettåring här hemma och var gravid med Leah när det inträffade. Pluggade gjorde jag ju med då så hjärnan var väl redan överfylld. Men en jättebra serie som är värd att kolla på om ni frågar mig:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: