23 maj 2022

Friidrottstävling och Biltema

Jag somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Värsta jag vet. Tror faktiskt inte det berodde på för mycket dricka för jag höll det på en rätt lagom nivå under hela gårdagen. Däremot fick jag huvudvärk när vi spelade minigolf i det där mörkret/speciella ljuset och den vägrade släppa taget. 


Börjar bli gammal. Klarar inte av såna moderniteter. Tragiskt. 


Iallfall så blev det sovmorgon vilket var skönt. Hade fått för mig att Leahs friidrottstävling var på förmiddagen men till min lycka var det ju på eftermiddagen! Eller lycka och lycka. Det innebar att jag fick åka till Biltema i Linköping för att handla bottenfärg till båten istället. Jippi! 


Slängde sen i oss lite mat när jag kom hem och sen åkte vi iväg till tävlingen. Som vanligt blev det en promenad med Ebbe i väntan på att det skulle dra igång. Hade även trott att vi skulle vara funktionärer på tävlingen men de hade lyckats få ihop folk till det ändå. Rätt skönt faktiskt. Man missar ju hela Leahs tävling om man själv står vid någon annan gren och hjälper till hela tävlingen. 

                  

Leah deltog i flera olika grenar. Bland annat längdhopp som hon gjorde personbästa i!


Ebbe var som vanligt måttligt road av att kolla på idrott. 


Kulstötningen gick också bra. Spjut och 200 meter såg jag med innan jag lämnade över suppotrandet till Pontus. Klockan går fort och mat behövde både inhandlas och lagas till middag. Så jag missade 600 meter och stafetten men det hade också gått bra. 


Ja söndagen bara for förbi. Precis som hela helgen. Varför är det alltid så för? Men nästa vecka är en kortvecka med en långhelg. Det gillar vi. 


//Sofie 

Inga kommentarer: