30 maj 2022

Regnig lördag...

Fy sååå tråkigt väder vi vaknade upp till! Mulet med regnskurar... regn behövs (jag vet!) men vore så skönt om det kunde komma på nätterna istället så kunde solen få visa sig på dagarna. Det skulle vara så mycket trevligare.


Jag, Hugo och Leah drog till tjejtrion en sväng efter frukosten. Erik och pappa håller på att byta panelen på huset och Frida skulle iväg en sväng så vi passade girlsen under tiden. 


Vi tog oss ut trots den dystra väderprognosen. Vi tog oss en liten promenad ner till affären. 


Majken hade fått en egen peng att handla lördagsgodis för. Det var stort. Det var en väldigt stolt Majken som själv betalade för sin lilla godispåse. Vet inte vad hon tyckte var bäst. Godispåsen eller att hon fick pengar kvar. 


Vi gick även in på blomsteraffären för att köpa en blomma till världens bästa mamma på mors dag. En dag i förväg fick det bli i år då vi hade födelsedagsbarn i år på den riktiga mors dag. 


Inne i värmen igen åts det lördagsgodis och chillades. 


Och det lektes en del.


Vi fick även lunch där innan vi var tvungna att åka. Det vankades som sagt tvåårskalas och jag hade inga presenter köpt alls så vi behövde åka till butikerna innan de stängde. 


Hemma igen så tog jag tag i och städade/rensade i vår skogarderob nere i källaren. Vi skulle behöva göra om den helt med nya hyllor och bättre förvaring. För så som det är nu blir det bara kaos när det både är för trångt och för dåligt med hyllor. 

Men men får väl se när det hinns med! Vi skulle även behöva se över vår förvaring av alla ytterkläder då de just nu förvaras i garderober som håller på att falla samman. Men som sagt någon gång när tiden finns så...finns det saker att göra🙂


Behövde sen rasta både mig och hunden så vi gick en promenad i ösregnet. Underbart! Uppfriskande iallafall. 

Plockade en bukett gullvivor och den matchade ju fint med regnkappan. 


Pontus kämpade på med båten och jag körde järnet i tvättstugan för att få alla täcken, påslakan, filtar, kuddar etc. Som ska vara i båten rena och fräscha igen efter en vinter i källaren. 


Hugo hade sen bestämt med att kompis att sova över där och kolla på champions league finalen så jag skjutsade dit honom. Jag såg finalen jag med. Fast inte hela då jag såklart somnade i soffan. Men glad över att Liverpool inte vann. 


//Sofie 

Inga kommentarer: