28 maj 2022

Jesper Rönndahl Live

Torsdag och Kristi for till himmelen så då är vi minsann lediga! Eller ja inte alla men en del. Tro mig jag vet att alla inte är lediga fast det är helgdag. Så många helgdagar som jag jobbat. En del trivs med att jobba oregelbundet men jag har aldrig gjort det och njuter av att få vara ledig när alla andra i min familj är lediga. 


Jag startade dagen med att åka och få naglarna fina. Körde på en vanlig klassisk fransk manikyr den här gången. Har inte haft det på flera år men det är ju fint ju! 

Därefter blev det storhandling av mat och efter den uppvärmningen fortsatte jag till gymmet för att flåsa ännu mer där. 


Hemma igen packades matkassar upp och mat lagades. Var så trött så det blev allt en powernap sen med. 


Pontus föräldrar kom förbi sen för att hänga med våra kids då föräldrarna skulle ut på roligheter! Igen. 


Julen 2019 fick jag biljetter till Jesper Rönndahls show. I torsdags var det äntligen dags! 


Men innan det började så åt vi mat på en portugisisk restaurang. Så mysig och sååå god mat! Mycket fisk på menyn och det gillar ju jag. Jag tog svärdfisk med hummersås och tomatris. 


Pontus valde grillspett med bland annat marulk. Han var också väldigt nöjd med sin mat. 
 

Efterrätt blev det också! Pastel del nata heter den här kakan. Om den var god? Det var den! Alltså allt var så gott! Jag drack även ett rekommenderat vitt vin till maten som var underbart. Snacka om att jag blev sugen på att åka tillbaka till Portugal igen. Så himla vackert land och tänk så bra all mat måste smaka där på plats i de rätta miljöerna. 


New York, Portugal, Albanien, Montenegro, Amsterdam, Vietnam och Nya Zeeland. De platserna ligger på min rese topplista just nu. Åhhh vad jag vill ut å resa igen! Egentligen vart som bara jag får se något annat. Och ha massa pengar skulle ju vara bra med. Den detaljen också... 


En spegelselfie på restaurangtoan. 

Vädret var skit. Det spöregnade och vi hade dessutom lyckats parkera i ett p-hus som stängde tidigt så vi var inte säkra på om vi skulle hinna tillbaka. Så vi fick ta bilen från restaurangen för att hitta en annan parkering. Det tog sin lilla tid så det slutade med att vi fick springa i regnet för att hinna. 

Springa i moheda skor med klack är inget jag rekommenderar alltså. Träskor ska man inte springa i. Bara om man är sen till Jesper Rönndahls show men knappt ens då. 

En suddig bild blev det från showen som var såååå bra! Vi har varit på många shower och standups senaste tiden och allt har varit riktigt bra men det här var nog snäppet över ändå. Skrattade konstant i en och en halv timme. 


Vill alltid ha någon standup eller liknande inbokat att gå på. Så man ständigt har något roligt att se framemot. En resa skulle också gå bra. Det är också något kul att se fram emot. .


//Sofie 

Inga kommentarer: