30 april 2023

35 år gammal

I fredags vaknade jag upp ett år äldre. Hela 35 år gammal blev jag då. Snart är jag ju ikapp mina egna föräldrar. Galet det där. 


Jag fick skönsång och paket på sängen denna morgon. Sen hade Pontus gjort mysfrukost som vi åt tillsammans nere i köket. Bra start på en födelsedag! 

Sen väntade jobbet på mig. Körde på i några timmar innan jag stämplade ut för att åka och äta födelsedagslunch med min man. Åh vad gullig han är tänker nog ni nu. NEJ! Det var alltså jag som kom med idén och det var jag som bokade bord. Mycket cred ska han ha min man men inte för det. 


Vi åt på Open New Doors Bahnhof i Sya. Jag åt en himla god crunchy zucchini och kelpspaggeti med pesto av ramslök och hasselnötter, grönkål och rawmesan. Himla gott! Vegansk mat när den är som bäst. 


Pontus åt deras kebab i bröd. Sjukt god den med. Så god att jag ångrade att jag inte tog den med då jag hörde ryktas om att den snart ska tas bort från deras meny. 


Det är en sån mysig miljö i det gamla stationshuset som restaurangen ligger i. Ett hett tips att åka och besöka! Jag vill åka tillbaka dit snart igen. 


Är det ens födelsedags så får man även välja en kaka till efterrätt. Jag valde denna morotskaka. Väldigt god den med. 

Vi åkte sen för att hämta Ebbe som var hos mina föräldrar. Men föräldrarna mina var hos Erik och Frida med Ebbe så vi drog istället dit för att hämta vår hund. Mötes då av den finaste skönsång jag någonsin hört. Minna, Majken, Lykke och Tilde (ja Bosse var med på ett hörn han med) stod i dörren och sjöng för mig så fint när vi kom. 


Fick även en ballong och en bukett blommor. Blommorna var inslagna och Majken var snabb med att berätta att det "bara" var blommor där i så jag inte skulle bli besviken 😂


Sen hade de ordnat med tårtkalas på altanen. 


Tårtan var extra uppskattad av det här gänget. Lykke hade kunnat äta en hel tårta själv om hon fått. 


Och Bosse var på strålande humör! Klart man är det när moster fyller år. 


Bosse är en riktigt kräkunge som kräks mest hela tiden så därför håller man honom alltid ifrån sig för rätt som det är kommer det en kaskadspya. 

Jag måste även tänka mig för så jag inte bär honom med fel hand. Kan ju liksom inte låta bli att hålla guldklimpen men det går bara jag tänker till. 


När jag kom hem sen la jag mig på soffan en stund men vaknade till av att det knackade på dörren. Utanför stod ett blomsterbud! Men alltså hur vackra är inte dessa blommor? Så himla fina! ÄLSKAR att få blommor och ännu mer att få det budat hem. 

Jennie i norr vet vad Sofie i söder tycker om💓👍


På kvällen fick jag en GT av Pontus som sen även ställde sig och lagade middag åt oss. Blev en sen middag för vi åt den framför säsongens sista avsnittet av Bäst i Test. 


Ja det var inte alls så dumt att fylla 35 år ändå. Kan rekommendera det! 




//Sofie 

Inga kommentarer: