23 april 2023

8000:de inlägget

Herregud vad jag skrivit i den här bloggen. Det här blir inlägg 8000. Men så har jag ju skrivit här sedan 2007. Gå för fan inte tillbaka och läsa från den tiden. Det är skämskudde på det alltså. 


I fredags blev jag och min kollega avtackade. Min kollega jobbade sin sista dag på lön den dagen då hon går i pension. Jag slutar ju om några veckor bara så de slog ihop våra avtackningar. 

Det blir intensivt för mig nu när jag är själv på lön de här veckorna men det får gå. 


Var sen och hämtade Ebbe och hälsade samtidigt på en trio med tjejer. Den ena av dem visade hur man kan gunga i ringarna. 


Tilde tyckte att jag kunde prova också men jag avstod. 


När jag kom hem sen åkte jag iväg direkt igen. Vart då? Till mataffären! Det vankades kalas på lördag så det behövdes shoppas inför det. 

Kundvagn fylldes och plånboken tömdes. Typ. 


Ville ta en bild på dagens outfit som jag fick flera komplimanger för denna dag. Då vill man ju föreviga det! Ebbe däremot tyckte vi skulle spela fotboll. 


Det är väldigt ofta Ebbe förstör bilder med att komma med sin boll i munnen. 


Tur han är så söt. 


Invigde denna dag mina fina gröna stövlar. Det var såååå många som gav mig komplimang för just dem. Flera personer på jobbet som kommenterade och tyckte de var fina. När jag var på Willys var det två personer och på Lidl kom en tant med rullator fram och sa "det där var ett par riktigt fräsiga stövlar". Då blir man ju glad!

Vi grejade sen med att förbereda inför morgondagen. Eller jag orkade inte göra så mycket faktiskt. Känner fortfarande av bihålorna och handen är ju inte i superform heller så det tar på krafterna. 


Pontus började tömma altanen på all skit som vi samlat där under vintern. Någon mer som använder altanen som soptipp vintertid? Rena sommarvärmen som kommit så vi ville göra i ordning så vi kan sitta ute på kalaset. 


Invigde utesäsongen med att äta kvällens middag där ute. Inga bord och stolar som var framme men det gick ju bra att sitta på bänken och äta. 


Sån underbara tid vi har nu och framför oss. Älskar våren och sommaren! 


//Sofie 

Inga kommentarer: