01 april 2023

Glada Bosse

Bra start på dagen när man råkar ha sönder tvålpumpen... Himla smidigt att städa upp med en hand också. Suck!  

Efter att ha lyckats göra både mig och badrumsgolvet (någorlunda) i ordning så gav jag mig ut i det fina vårvädret. Snön värkte återigen ner.. Ungefär lika kul som en tvålpump på badrumsgolvet. 

Svängde förbi jobbet för att se hur det var där samt för att lämna in mitt sjukintyg. Blev kvar där i två timmar då jag träffade på en efter en att prata med. Röran på jobbet har verkligen inte blivit mindre så jag saknade inte att komma tillbaka så speciellt mycket faktiskt. 

Efter att jag varit där blev det lunch hemma hos mamma och pappa. Mamma och jag åkte sen till den lokala loppisen för att se om de hade påskägg. Det hade de tyvärr inte så då drog vi till loppisen i Mjölby för att se om lyckan på ägg var bättre där men dessvärre inte. 

Slutade med besök både på Dollarstore och Rusta innan vi hade våra ägg. 

När vi ändå var i trakterna åkte vi förbi den här godingen och sa hej. Bosse-Bus var på strålande humör! Klart man är det när moster kommer på besök😊


Hela jäkla dagen snöade det. När jag kom hem sen blev det inte ens en liten minipromenad då vädret sög så pass...Barnen som skulle träna fick sina träningar inställda de med så det blev en lugn kväll här hemma. Eldade i braskaminen och kollade på tv. Vilade handen som svullnat upp.



//Sofie



//Sofie 

Inga kommentarer: