25 april 2023

Att gå utan lurar

Nu när jag kände mig bättre från mina onda bihålor ställde jag klockan för ett pass på gymmet innan jobbet. Men jag sov så dåligt! Alltså verkligen skit... Så hoppade morgonträningen. 

Åkte till jobbet och när jag stämplade ut kände jag mig sååå trött och helt seg i huvudet. Rörigt är bara förnamnet på hur det är där just nu. Det tar så sjukt mycket energi och tydligen även nattsömn. 

Men jag tog mig till gymmet efter jobbet istället och det var faktiskt riktigt skönt. Eller nja den första halvtimmen sög om jag ska vara ärlig men sen jäklar. Svetten rann för fullt och kroppen fick ta i. Tycker inte det är superinspirerande att träna just nu då jag typ bara kan träna på löpbandet. Längtar så mycket tills jag får börja använda handen igen. Kommer ju få börja väldigt försiktigt men bara att få börja längtar jag till. 

 
När jag kom hem därifrån ville Ebbe ut och gå. Så medan Pontus och barnen drog på träning gick vi en promenad i skogen. 

Det börjar bli så fint ute nu! Massa vitsippor och det börjar allt bli grönt lite överallt i naturen. 

Ebbe trivs som bäst att få springa lös ute i skogen. 


Jag hade inte med mig några hörlurar på den här promenaden och vet ni? Så skönt! Jag älskar att lyssna på poddar när jag är ute och går men det har gjort att jag typ nästan aldrig är ute och går utan att lyssna på något. Nu lyssnade jag istället på skogens lugn och det behövde jag. 



//Sofie 

Inga kommentarer: