01 juni 2023

Hon är i sjön!

 

En timme på den här är ren plåga. Hatar skiten men det är väl meningen? 


Sån värme den här dagen! När Ebbe och jag gick promenad så fick vi stanna till för vätskepaus. Vattennivån har minskat massa i bäcken. Många dagar med värme och få med regn, det börjar märkas av...


Gick och lyssnade på podden "Är jag sjuk" och temat var fästingar. Kändes passande när jag gick där i det höga gräset. Tur jag hade långbyxor iallafall det brukar jag inte ha, men nu kändes det rätt skönt att inte ha bara ben. Är inte så nojig över fästingar och sånt annars, men när jag gick och lyssnade på podden så slog det allt till lite när jag gick där jag gick. 


Vet ni vad som hände på kvällen sen? Vår båt kom i sjön! Helt galet men sant! Hon kom till sist i pluret även hon. 

Sista dagen dem lyfte med kranen så det var bra tajming. 

Även i år blir hon utan masterna då vi inte hann med att få dit dem nya. Men nästan så jag börjar vänja mig vid att se henne utan? Fast nästa år ska de på så då blir det som det ska vara. Hon är ju ändå finast med masterna på. 


Efter lyckad sjösättning (den här gången utan trasig båtvagn) så firade vi med varsin kulglass. Pontus kör alltid på strut. 

Jag kör alltid på bägare. Mindre kladd då, iallafall för min del. 


Pontus och Hugo drog på tennisträning sen. Jag gick med Ebbe igen och Leah var på avslutning med sitt innebandylag. Orkade inte göra någon speciell middag så det fick bli toast. Var dessutom rätt mätt efter glassen men toast går ju alltid ner.


//Sofie 

Inga kommentarer: