22 april 2024

A-slutspel

Upp tidigt denna söndag för ännu mer innebandy. Leahs lag tog sig till A-slutspel och första matchen spelades vid halv tio inne i Linköping. 

Det var en spännande match mot en lag från Uppsala. Slutresultet blev 2-0 så de tog sig vidare från kvartsfinalen till semifinal! 


Efter den matchen var det återigen tid att slå ihjäl innan nästa skulle börja. Pontus hängde på till skolan för att hjälpa till att tömma/städa ur den pch jag tog med Hugo och Ebbe på promenad under tiden. 


Soligt men som vanligt isande kallt. Våren vill verkligen inte komma i år. 


Vi traskade på en bra stund runt i kring inne i Linköping. 


Gick förbi Tage Danielsson bland annat. 


Blev en lunch på Ikea innan vi åkte mot hallen igen för att heja fram laget till en finalplats. 


Ja matchen började inget bra alls. Efter typ fem minuter låg de under med 0-3. Inte för att motståndarna var superduper bra utan för att laget helt slutade spela? De var väl trötta/nervösa eller nåt. Men de lyckades vända så när det var en minut kvar stod det 2-3 men dessvärre blev det inget mer mål för dem. 


Det var inga muntra miner alls efter matchen. De som spelat så himla bra hela cupen annars åkte ut men ja så är det. 


När vi kom hem sen blev det....städning! Alltså sen jag pajade ryggen för 10 veckor sen har vårt hem förfallit mer och mer. Det behövdes en storstädning! Ingen av oss hade vare ork eller lust till det men vi kämpade på och det blev iallafall renare här hemma. Jag gjorde det dumma och dammsög. Dammsuga är en hemsk rörelse för ryggen och kiropraktorn sa till mig att vara försiktigt med den typen av rörelse. Dammsög käket sen kände jag av ryggen... 


Orkar inte! Så Hugo fick slutföra dammsugningen medan jag la mig på golvet och försökte stretcha bort det onda i ryggen. 



Ja den var den helgen över. Fy fan vad helgerna försvinner fort. Alldeles för fort. Är inte alls redo för ny vecka. 





//Sofie 


Inga kommentarer: