16 april 2024

Den nya veckan är här

Måndag morgon! Och inte vilken vanlig sketen måndagsmorgon som helst utan den här morgonen drog jag och tränade! 


Nio veckor utan min morgonträning. Har ju gjort några försök att träna under dessa veckor men det har gått sisådär med tanke både på ryggen och förkylningar. 

Men ju jägarns är jag på gång igen, så himla skönt! 


Men den bra starten vändes snart. Totalkaos i tågtrafiken och samtliga tåg inställda. Jag orkar inte... dessutom inga ersättningsbussar från Tranås utan endast från Mjölby. 


Kunde åka med Pontus som skulle åt det hållet. Missade precis att komma med en av bussarna som just gick så fick vänta 30 minuter till på nästa. 


Kom med men herregud folk blir som galna! Så fort busschauffören dök upp slängde sig folk fram för att komma med. För ja, bussarna vägde inte upp det minsta för hur många människor som ville åka med. Ett tåg motsvarar inte en buss så att säga. 


Det vara samma sak när jag skulle hem. Hade sån enorm tur och fick sista platsen. Annars hade jag fått vänta en timme till på nästa och då kanske inte ens kommit med den heller. 


Återigen kom jag bara till Mjölby så fick vänta på stationen en stund så kunde jag åka med Pontus hem. 


Vädret var strålande! Tog en mellis-smörgås och festis i solen. 


Fick stanna både för att tanka och hämta Ebbe på vägen så när vi väl var hemma hade det gått två och en halv timme sedan jag slutade. Jippi! Hade dessutom av strömlöst hela dagen men hade tur så det hade kommit tillbaka när vi kom hem. 

Lagade mat då man och barn var iväg på diverse olika träningar. Efter matlagningen blev det en tur med Ebbe. Behövde rensa huvudet och få röra lite på kroppen. 


Och ja se var det typ sängdags. Fy fan de där timmarna från att jag slutar jobbet tills att jag ska gå och lägga mig försvinner i ett nafs. Kanske inte så konstigt då de inte är så många. 



//Sofie 

Inga kommentarer: