26 april 2024

Näst sista vardagen

Denna morgon blev det gymmet igen. Är bara så trött på den här kylan. Vår timer till värmaren på bilen har gått sönder och det är inte lite is på bilrutorna som ska skrapas bort varje morgon. 

Pratade med kiropraktorn igen då jag fortfarande känner av i ryggen sen jag dammsög. Så ska dit på fredageftermiddag igen för en koll. 


Testade på att köra benböj med stång för första gången sen ryggen pajade. Det är att börja om helt på noll i vissa övningar. Inga vikter mer än stången. Kör lugnt och försiktigt för att förhoppningsvis vara tillbaka helt snart igen. 


Efter jobbet väntade Willys på mig. Storhandling blev det och jag var helt slut efteråt. Alltså den här veckan har varit hemsk energimässigt. Så himla trött hela tiden. Efter att ha trängts inne i affären med alla andra mathandlare så satt jag mig i bilen och pustade ut. 

Åt riskakor i ett försök att höja blodsockret. Dessa är så goda! Kom på att jag inget ätit sedan lunchen vid halv tolv och nu var klockan halv sju på kvällen så riskakorna var välbehövliga. 


Alla var iväg på sitt denna kväll så jag fick bära in och packa upp alla varorna själv. Sen ställde jag mig och stekte falukorv och kokade makaroner för att vi skulle ha något att äta. Japp det var den torsdagen det. Imorgon är det fan i mig fredag. Så jävla gött. 



//Sofie 

Inga kommentarer: