16 december 2008

En förskyld kille

Hugo har blivit förskyld...han ligger och nyser som bara dän här brevid mig. Lilla killen, tycker synd om honom. Jag som alltid blir förskyld annars, i snitt fyra gånger om året åker jag på en ordentlig förskylning, har ännu inte drabbats. Ta i trä, ta i trä... Kommer väl ligga däckad hela julen bara för att jag skrev så.

Igår så var jag hos läkaren och det är ta mig tusan sista gången jag besöker sjukhuset i Eksjö...När vi låg där efter att Hugo var nyfödd och allt så var det bara rörigt och vi fick träffa massa olika personer ur personalen och ingen visste någonting *suck* det var ingen hit. Och när jag därefter upptäckte knölen i bröstet så har jag fått kämpa hårt för att ens få komma till en läkare som undersökt mig. Och gårdagen var ju inte bättre. Först kommer jag dit och då ska jag betala 350 kronor, igen!, för besöket. Jag blev skitarg och sa att jag minsan fått en remiss dit men hon i kassan var en rikigt tjurkärring och vägrade hjälpa mig utan jag fick allt betala. Sen fick jag sitta och vänta i 45 minuter i väntrummet innan en sköterska kommer och skäller på mig för att jag inte har anmält mig i receptionen, vilket jag påpekade att jag visst hade gjort OCH betalat fast jag inte borde. Sen fick jag vänta i nästan 30 minuter inne hos läkaren innan hon kom. Då sätter hon sig ner säger att det såg bra ut på mamografin och det är inget jag behöver oroa mig för. Sen reser hon sig och är påväg att gå. Då var JAG tuvungen att påpeka att hon kanske skulle undersöka mig när jag ändå kört 5 mil dit, annars hade hon faktiskt lika gärna kunnat ringa mig...Så det gjorde hon faktiskt och allt så bra ut, tur det. För aldrig att jag hade orkat med att återkomma dit.

Sen var vi i Linköping och härjade runt bland alla affärer...Hatar att gå i affärer innan jul. Usch vad folk och stressade människor det var överallt, jag själv blir inte heller på så bra humör av det precis, haha fråga Pontus:-) Idag ska jag slå in alla de fina paketen och sen så ska jag försöka baka lite också.

//Sofie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Våran lilla Oliwer är oxå förkyld, så jobbigt! Men han e lika glad ändå. Hoppas ni får en bra dag! Vi ska åka till Norrköping och hämta mina föräldrar som kommer från teneriffa. Kraam

Anonym sa...

Men usch. Runt Eksjö ska man alltså inte bosätta sej! Iaf inte om man ska föda barn eller vara sjuk :P Vad skönt att knölen inte var nåt farligt..

Kram :)

Anonym sa...

oj, nu blev jag visst anonym :)