19 december 2008

Förkyld!!

Haha jag vet inte varför jag skriver förkyld med ett s ibland (förskyld) men det är iallafall fel!! Asså ibland skriver man bara i all hast och då kan det bli lite fel..Cykel tex vill jag alltid stava med ck, jag skriver det nästan alltid med ck men raderar det lika fort för det ser ju helfel ut:) Haha ja det svenska språket är inte lätt, tycker alla invandrare som kommer hit borde få en medalj eller något för att de klara av att det (iallafall de flesta).

Vi var som sagt och åt lite mat hos P:s mormor tidigare. Sen när Pontus drog tillbaka till jobbet så fick Poker vara kvar så gick Hugo och jag på stan en sväng. Köpte bla. mitt jättebraiga schampo och balsam inne på apoteket. Sandra och jag kom fram till att apoteket är rätt så underskattat, de har ju massa med bra produkter där ju! Sanra träffade vi på inne på KappAhl, eller hon stod utanför och ringde när vi var där inne så då slog vi följe en sväng. Hittade värsta söta setet till Hugo! Han ska få det i sin strumpa på julafton:-) Kan tyvärr inte visa vad det är ifall han skulle se det hihi. Ska ta och umgås med mina lilla familj nu. Hugo är på jättebra humör, lika så Pontus och Poker:-)

PS: Visst är det roligt att få julkort! Kan man inte alltid skicka en massa kort till varandra, varför bara till julen? Kul att få något annat än räkningar i brevlådan.

Mitt superduper bra schampo och balsam

Inga kommentarer: