21 december 2008

Veckans meny

Så ambitiös jag varit denna kväll! Jag har suttit och skrivit matsedel för alla veckor från och med vecka 2 2009. Så nu jäklar ska vi planera våra matköp och få ordning på kosten. Inget fusk nu med snabbmat för nu har vi skrivet svart på vitt vad det är vi ska äta för mat på vilken dag. Hoppas att vi ska kunna hålla det bara.. Kommer ju bli lite ändringat här och där naturligvis, jag har ju inte orkat med att skriva ut när påsk och alla storhelger är till exempel.. men nu slipper vi denna eviga fråga: Vad ska vi äta för något? Hatar att stå och inte ha någon aning om vad vi ska äta..blir ofta samma rätter också efter ett tag. Nu har jag sett till att vi inte ska äta samma rätt mer än var fjärde vecka, knappt det ens för jag har lagt in en massa nya rätter (+ recept på de som jag är osäker på) så det ska bli bra variation på maten:)

PS: Pontus säger att han också har varit jätteduktig, han har nämligen gjort en ritning på ett nytt sommaskep. Jag tycker dock att jag varit mer duktig haha:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hjälp så duktigt!!!! När jag har gjort sånna listor så har jag inte varit sugen på den maten man ska äta, så det håller aldrig ändå. ASG!

Anonym sa...

Vad duktig du är! Fast jag tycker Pontus också har vart duktig, för jag vill vinna rodden igen!!!

Anonym sa...

jag ska nog titta på matsedeln, så vet jag när jag ska hälsa på;-)