30 december 2008

Min plånbok!!!!!

När P slutade jobba igår så åkte vi en väna på stan och gjorde en massa ärenden. Sandra var snäll och kom förbi och passade Hugo medans vi var iväg. Vi var fört inne och kollade vitvaror, vad det skulle kosta att köpa allt här i Tranås. Det är ju trots allt bättre ifall något skulle strula om vi köpt det här i stan, men det beror på priset fall det är värt det. Annars blir det nog IKEA:s vitvaror tror vi...men vi har hört en del dåliga rykten kring deras, är det någon annan som också gjort det?

Sen var vi inne en sväng på JC för P var bara tvungen att köpa sig ett par nya jeans, han hade verkligen inga hela att ta på sig. Och hör här han kom inte ut ur affärern med ett par byxor, inte två par utan hela TRE par nya brallor. OCH de ena paret var inte ens jeans utan ett par andra snyggbyxor i grått. OCH han köpte även två nya tröjor...Allt på rea såklart (eller nästan) till den snåla smålänningens lycka (läs Pontus). Dessutom hatar P överallt annat, tror jag, att handla kläder så det var lite roligt att han (läs jag) hittade så mycket som han tyckte om. Vi var även och kollade på kakel till köket, jag vet att jag sagt det men jag säger det igen: Det finns sjuk mycket att välja på!! hmm det blir tufft att välja ut något av det.... Sen var vi iallafall inne en runda på Willys också innan vi åkte hem och vad händer är om inte att vi plånbok försvinner!!! När jag kommer ut i affären upptäcker jag att min väska är öppen och plånboken är borta....Tror det är någon som stulit den i och med att jag alrig ens öppnade väskan under hela tiden som vi var på stan, och nu så var en ju det. Har spärrat korten och allt men jag ska ta och ringa runt bland alla affärer som vi var i och hör mig för, det kan ju vara så att någon vänlig själ lämnat in den.

På kvällen så kom även Krille och Sarah förbi och vi åt våfflor och kollade på Björn Gustafsson DVD:n, såå bra den är!! Speciellt sketchen "fredagsmys" om ni får möjlighet se den gud vad jag skrattade!. Hugo invigde också sin hoppgunga som han tyckte bra om:) Först var han lite fundersam men när det började gunga lite så verkade han tycka om det, det kittlades väl i hans lilla mage:-)

//Sofie
Kolla in klädhögen:)Vadå i centrum?:-)

1 kommentar:

Ida sa...

Vilken lyckad shoppingtur om man bortser från plånboken. Jag fattar inte varför inte folk kan låta bli andras saker. Blir så arg när jag tänker på det. Hoppas att den kommer tillrätta, det är ju trots allt kostsamt och mindre roligt att fixa nytt körkort och ersätta alla andra kort som försvunnit. Ha det så bra. Kram Ida