31 december 2018

Årets näst sista dag

Tänk att 2018 snart är över? Igår var et den näst sista dagen.

Vi hade en helt oplanerad dag vilket var väldigt skönt. Tycker vi haft ett sånt skönt jullov med en bra blandning på saker som vi haft inplanerade och dagar då vi inte haft något speciellt inbokat. Har man alla lediga dagar inplanerade med saker så kan det bli lite mycket.

Igår var jag och tränade på gymmet en sväng, sålde lite grejer som jag lagt ut på facebookloppisen, var sociala med grannarna och på kvällen åkte vi in och åkte skridskor på allmänhetensåkning.



Det var mycket folk, men det gick rätt bra att åka ändå. Tänkte Hugo skulle träffat någon kompis där då han var väldigt sugen på att spela men av alla människor som var där så var det ingen. Sist vi var där träffade vi ju på hur många som helst. Det gick rätt bra att spela mot mamma och pappa med och sen kom även Emma och Per dit med barnen.

Vi måste dock skaffa oss en klubba till. Vi har bara tre så det blev lite ojämnt när även Leah ville vara med och spela.

När vi kom hem fixade Pontus till middagen och vi hamnade i soffan framför tv:n. Hittade Michael McIntyer's julspecial standupshow. Så bra! Så roligt att få skratta så man får alldeles ont i magen. Det händer för sällan alltså.

//Sofie 

Inga kommentarer: