22 december 2018

Räkor och träning

I morse vaknade jag tidigt. Kanske inte så konstigt då jag somnade tidigt igår kväll. Pontus hade köpte räkor som vi åt på och hade det mysigt medan vi laddade inför att se "På Spåret". 


Hann vi se något av "På Spåret" innan vi somnade i varsin ände på soffan? Nej. 

Iallafall kände jag mig riktigt pigg i morse och (kanske framför allt) hade jag tid så jag åkte och körde ett pass på gymmet. 


Det har verkligen varit en bristvara med tid nu under december. Det har ju varit så himla mycket annat. När man jobbar heltid och hela dagarna så räcker det att det är en grej inplanerad efter jobbet så är det väldigt knapert att lyckas få in träningen. 

Men väldigt skönt att vara där igen! Lugnt och skönt var det med folk så kunde köra på bäst jag ville. 

Efter träningen åkte jag och köpte frallor som vi åt till frukost. Hade en väldigt lugn förmiddag tills Pontus kom på att han hade julklappar kvar att köpa. Hoppade i lite kläder och for in till stan. Fy jag kände inte alls för det, men även jag hade kommit på att jag var tvungen att åka in då jag fått flera påminnelser på paket att hämta ut.

Fick även rycket och köpte äntligen en ny bäddmadrass inne på Jysk. De hade kampanj så vi slog till. Vår bäddmadrass sen innan blir det gropar i när man legat på. Så himla oskönt. Har bara haft det så under typ hela året så det kändes rätt välbehövligt att införskaffa en ny. 

Svängde även förbi bygghandel och investerade i snörasskydd att sätta upp på taket. Så tråkigt köp men nödvändigt. Vårt altantak och verandan kommer bli glada över att slippa få snöras ner över sig och förhoppningsvis undviker vi att något går sönder eller någon blir skadad med. 

Var helt jävla slut när vi kom hem sen. La mig på sängen och vilade innan jag satte mig vid datorn och tog tag i och betalade räkningarna. 

Nu är barnen hemma igen så vi ska alldeles straxt se dagens avsnitt av julkalendern tillsammans. De hade redan sett det, men kunde offra sig och se det igen ihop med sin mor. Snälla som de är:-) 

//Sofie 


Inga kommentarer: