26 december 2018

Våran juldag

Igår hade vi en rätt lugn och skön juldag. Planen var att vi skulle träffat Martin och Cissi med kids på kvällen med det blev inställt.

Jag tog mig iväg till gymmet igår innan lunch.


Innan jag åkte därifrån ringde jag till Hugo så att han och Leah kunde börja skala potatisen till lunchen. Pontus var ute och satte dit snörasskydden på taket så de fick hjälpa till. Skönt att de är så stora nu så att de kan det.

Käkade potatismos med överblivna köttbullar från julbordet. Det blev så mycket köttbullar över så vi har ätit det både som pålägg och till lunch så nu börjar det äntligen minska på köttbullefronten. Det kan alltså bli för mycket av det goda.

Vi tog oss sen ut och gick på promenad hela familjen. i behövde lufta oss och få lite luft i lungorna.




Barnen var inte så entusiastiska till en början men när de kom på att man kunde ha snöbollskrig så gick det lättare att gå i skogen.

Pga av snöbollskrig så drog promenaden ut på tiden och det hann bli mörkt innan vi var hemma igen... Jag uppskattar inte att gå i mörker i skogen men jag överlevde!

Sen kom Jocke och Tina förbi för lite spelkväll. Hugo och Leah fick ett sällskapsspel av dem i julklapp som vi spelade. Mästarnas mästare, och vem tror ni vann? Japp, Moi! Okej det var delad första plats men ändå.


Efter att vi spelat klart så käkade vi tacos och hade det trevligt innan Jocke och Tina åkte hem.

En väldigt trevlig och skön juldag hade vi igår🙂

//Sofie 

Inga kommentarer: