30 december 2018

Tennis och badminton

Igår så hade Pontus bokat banan i tennis/badmintonhallen så vi åkte hela familjen och spelade i en timme. Pontus värmde dessutom upp med att ta en timme innan och spela en tennismatch mot Krille. Jag och barnen anslöt sen och då spelade vi alla. 


Jag har inte spelat tennis sen...idrotten i skolan? Det är ju jättesvårt att spela tennis! Leah som spelar annars spöade verkligen skiten ut mig. Men jag blev bättre och bättre ju längre vi spelade! Så jag är allt bra sugen på revansch!


Badminton var mer min grej. Det var riktigt kul att spela. Sist jag spelade var för tio år sedan. Jag var typ nygravid med Hugo så det var ju ett tag sedan.


Det var himla kul och spela. Vi får hyra hallen och göra det någon mer gång. Det fanns även möjlighet om man ville spela innebandy. Kanske får dra ihop ett helt gäng någon gång och göra det. Tänk vad kul! Både vuxna och barn kan ju vara med.


Efter vår stund i tennishallen så tog Pontus med barnen hem medan jag åkte och tränade ett pass på gymmet.

Fick sån huvudvärk när jag tränade. Trodde det berodde på vätskebrist så jag hinkade i mig massa vatten medan jag tränade, men det blev inte så mycket bättre. Tränade klart och köpte en energibar på vägen ut för att få i mig något. Äter aldrig såna annars men det hjälpte för stunden och huvudvärken minskade.

Tyvärr kom den tillbaka hemma igen så efter lunchen tog jag mig en värktablett och la mig.

Vaknade sen och mådde bättre! Då var det dags att svid om och göra oss redo för att åka till svärföräldrarna för lite släktkalas så här i mellandagarna.


Det bjöds på massa gott fika.


Jag körde på en reafyndad klänning från KappAhl. Syns inget bra på bilden men den är marinblå med vit/lila/rosa prickar. Inte svart och vitprickig som det ser ut.


Hade en jättetrevlig eftermiddag/kväll. När vi skulle åka hem sen så passade vi på och lekte brevbärare. Våra mycket försenade julkort kom hem till oss i fredags. Jag visste att jag beställde dem sent men enligt företaget skulle vi haft dem innan jul iallafall. Nu kom de flera dagar efter. Så för att de inte skulle bli ännu senare så åkte vi runt och postade dem i de brevlådor som var inom rimligt avstånd. Resten får vi skicka ändå. Så det kan bli.

Leah sa att hon mådde illa igår kväll. Trodde att nu jävlar har magsjukan även kommit till oss, men som tur var gick illamåendet över och blev inget mer. Hon mådde prima ballerina sen igen vilket var skönt! Håller tummarna för att vi slipper skiten.

//Sofie


Inga kommentarer: