17 september 2008

Käkar banan

Vad det var längesen jag åt en banan sist..haha vissa saker går verkligen i våger som man äter. Jag är verkligen en periodare när det kommer till mat (fråga bara Pontus:P). Jag kan ha dille på till exempel nyponsoppa och då äter/dricker jag bara det under en period tills jag har förätit mig på det och då kommer nästa sak upp istället...Nu har jag en nyttig period med gröt och hemmagjort äppelmos till frukost varje dag. Och det äter jag alltid efter morgonrundan för et ska ju tydligen vara såå mycket bättre än att äta frukost innan man motionerar..jag har då inte märkt någon skillnad men men det är som sagt säkert bra:)

Förövrigt sitter jag som på nålar..Seema som jag träffade via familjekällan har fått åka in till BB. Hon var beräknad till mitten av oktober så det är ju lite tidigare än planerat.. Hon hade fått åka in i måndags då vattnet hade gått men fortfarande har ingen bebis tittat ut. Jag tycker såå synd om henne! (eller ja synd och synd hon ska ju få en bebis men just själva väntandet). Usch för att bara ligga inne på förlossningen och vänta på att det ska dra igång. Jag hade ju en väldigt bra förlossning i jämnförelse. Seemas förra förlossning tog 32 timmar, min förlossning tog allt som allt nio timmar var av fem var inne på BB. Förresten undra vart jag har lagt min förlossningsjournal? ska nog ta och leta reda på den..har ju inte läst i den sen jag låg inne på BB, jag kanske upptäcker något nytt som jag inte minns:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste oxå min journal igen ett par veckor efter förlossningen och vad fort man glömmer vissa episoder av förlossningen! Läste den nu igen för någon månad sen och då var det riktigt "kul" att läsa. Man nästan längtade tillbaka vilket är helt sjukt! Hoppas allt är bra med er annars.Kram

Anonym sa...

hehe.. där va jag med igen ju ;-) hihi.. vad kul ju =) kramis.