26 december 2008

Inget vidare

Usch denna dag mår jag inget vidare...men man mår väl som man förtjänar antar jag:) Igår hade vi jättekul!! På dagen så åkte vi in till Boxholm och firade lite jul med min familj. Först åt vi lite rester och annat gott från dagen innan och sen gick Pontus och jag på promenad med Lucas och Poker. Min mormor bor på äldreboende bar en bit från mina föräldrar så vi alla gick dit sen med lite fika och paket:) Mamma lagade mat till oss också sen innan vi skulle åka hem till Tranås och en utekväll:-) Hugo och Poker fick vara kvar hos mina föräldrar, haha mamma har längtat efter att få ha Hugo hur länge som helst:-) Sandra tittade förbi en sväng när vi kom till lägenheten, hon hade klädpanik och var tvungen att gå igenom min garderob för att se om hon kunde hitta något att ha på sig:P Sen drog vi med hem till henne och därifrån skjusade Krille oss till Emme och Dennis. Lite förfest där innan vi drig vidare till Parken. Det var jätteskoj med massa folk som man kände, allti lika skoj att gå ut juldagen för då är verkligen ALLA ute:- ) Vaknade upp i en lägenhet i kaos för en stund sedan haha ja herregud...P står i duschen och jag väntar på att klockan ska bli tolv så vi kan beställa hem hämtpizza, jag MÅSTE ha något flöttig i mig snart annars dör jag!!! känns det som iallafall:)

Jag ska ladda batterierna i kameran nu så jag kan lägga ut lite bilder här ifrån julafton och allt. Återkommer med det senare idag, om jag hinner för vi ska på hockey i eftermiddag/kväll LHC- Brynäs:) Ska bli roligt har ju inte variot på så många matcher denna säsong men denna match lär nog bli en riktig höjdare, GO CLUBEN!!! Nu måste jag gå och kolla i kylen för hundraelfte gången bara denna morgonen, kanske att det har kommit in något nytt där sen sist jag kollade. Måste ringa mamma också och höra hur det är med mina pojkar...Det är sååååå tomt utan dem här! Men jag vet att de haft det jättebra, men saknar dem gör jag alltid när de är ifrån mig:-)

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med utekväll!! Oliwer har inte sovit borta ännu, men idag ska han va hemma ensam med sin pappa, jag ska ner till Linköping=) Ha de gott!! Krama!