23 december 2008

Julkort


Vi har fått så många fina julkort i år men det tråkiga är bara att vi lägger ju dem bara i en hög och så får de ligga där tills julen är slut typ..Men jag kom på en idé att man kan ju hänga upp dem på ett snyggt rött siden band och ha dem som en juldekoration istället. Så det har jag pysslat med fram tills nu. Ska ta och ställa mig och göra Janssons och en julkaka snart också, har varit på stan och handlat med mamma och Erik tidigare idag. Gjort de sista inköpten före den stora dagen imorgon:) Hade inte så mycket att handla precis men det kändes som det när det tog hundra år att plöja sig fram bland allt folk med barnvagnen. Ska försöka ta ett varv med dammsugaren och fin städa lite så vi har en ren och fräch lägenhet tills julhelgen. Det blir så smutsigt på nolltid hos oss! Kan ju bero på att vi både har hund och barn men ändå... Dammsuger man och plockar på morgonen så är de rörigt igen på kvällen.

Efter att Pontus kommit hem så ska vi ut till Asby och äta skinksmörgås och lite..Sandra och jag ska spela bingolotto också:) Pontus och Krille tyckte det var lite mobbat men när det är uppesittarkväll så får man faktiskt spela bingolotto utan tantstämpel:-) Nu måste jag börja med Janssons så den blir klar innan vi ska åka.

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh! det där va smart! Så ska jag oxå göra! Vi har fått massor och jag vet inte hur man ska ha alla framme så att alla syns osv. Mycket smart! De små tofflorna e från kappahl. 59kr:D Så himla söta!!! God jul!!