29 december 2008

Min nya Mp3

Jag fick en ny Mp3-spelare av mina snälla föräldrar i julklapp och nu har jag precis laddat klart den med musik, så jäkla gött!! Den är jätteliten och smidig att ha när man är ute och går till exempel. Sen kan man fästa den runt armen om man tränar och vill ha musik i öronen, suveränt så den inte är ivägen. Jag älskar att ha musik på när jag gör saker och min gamla spelare gick sönder för evigheter sedan och jag har inte haft råd att köpa en ny...så den och stegräknaren var helt klart favorit klapparna detta år:-) Ja och min fina mysdress och halsband som jag fick av Pontus/ Hugo förstårs. Precis det jag hade önskat mig!! Så snäll tomten var som gav mig det haha:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin Mp3 ;)

Mm, bowling är ju skitkul, men guud vad ont i fingrarna man får efter ett tag! Tyvärr så vann killarna..David slog strike efter strike efter strike..Du kan förstå att han var liiite katig vaa?? :P Hihi...

kram

Anonym sa...

NHL kläderna är från Lindex=) Kram

Ida sa...

Hej och god fortsättning. Vilka fina julklappar du fått i julklapp. Förstår att mp3-n var uppskattad när du är så intresserad av musik.

Så ni håller på med alla val till köket. Ja det är verkligen inte det enklaste. Jag skrev att jag var missnöjd med kakel och bänkskiva eftersom jag helst hade velat haft ett vitt kakel (gillar ju vitt som du säkert märkt). Att jag ångrar ekskivan beror på att jag tycker att det är opraktiskt. Dels får man hela tiden akta sig så att man inte ställer varma saker på den, sedan måste man olja in den med jämna mellanrum. Hade hellre haft en svart bänkskiva eller en skiva i marmorliknande material. Ni får gärna komma förbi och kika. Just nu har Thea hög feber men efter nyår är det säkert fritt fram. Din mamma har ju mitt nummer så det är bara att ringa en stund innan så att vi hinner förbereda lite fika=).
Kram Ida