19 juni 2017

Fullt ös lätt medvetslös

Japp, den här dagen har gått i hundratio känns det som. Började dagen tidigt jobbet och därefter åkte jag till mamma och pappa för att hämta Ebbe. Blev även en tur ut till gamla vinden på landet där vi har alla saker förvarade efter mormor/morfar och farmor/farfar. Alltid lika roligt då man nästan varje gång hittar något kul att ta med hem.


De här sakerna fick följa med hem den här gången:-) Lite att kunna planera blommor i. Har inte köpt en enda blomma att ha ute än så ska försöka ta tag i det framöver.

Direkt när Pontus kommit hem så drog vi till Jocke och Tina där barnen var. Vi fick god middag där också innan vi åkte hem. Barnen har börjat på sin sommarsimskola idag. Pontus och jag jobbar när den är men barnen har en väldigt snäll farbror som är hemma just för tillfället och som gärna ställer upp så de kan få gå på simskolan. Och de verkar tycka det var väldigt roligt med, de ser redan fram emot imorgon när de ska få gå igen. Tummen upp för det!

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen. Kanske försöka orka se lite fotboll men tvivlar på det. Känns att dagen har gått i ett och jag har igen energi över. Börjar tidigt imorgon med, ja hela veckan, så då är det skönt att gå och lägga sig skapligt.

Heja Sverige!

//Sofie


Inga kommentarer: