30 juni 2017

Regnig start på semestern

Första dagen på semestern och regnet har typ öst ner hela dagen. Suck...

Men dagen började rätt bra ändå. Jag fick hänga med och se när Hugo och Leah hade sommarsimskola. Det är ju deras snälla farbror Jocke som ställt upp och kunnat följa med dem de tidigare gångerna men nu äntligen så kunde jag få följa med och se.

De är så duktiga, vad de har lärt sig mycket på bara de här två veckorna! Tror inte det är så dumt med intensivträning när det kommer till simning. Iallafall verkar det passa våra barn väldigt bra. De dök, simmade 200 meter och lärde sig om framstupa sidoläge. Det enda negativa är hur tomma våra plånböcker kommer bli sen när de gått färdigt. Enligt Leah har de redan tagit 8 simmärken vardera som de såklart vill köpa sen. Tror simläraren sa att de kostar mellan 35-45 kr/st så ja, bara till och öppna plånboken sen. Men det är det värt med tanke på hur mycket de lärt sig och så duktiga som de är!

Efter vi varit där så blev det en tur hem till pappa (mamma jobbade). Vi fick god pannbiff till lunch som både jag och barnen slukade i oss. Sen blev det lite slappt häng innan Pontus kom och hämtade oss efter att han slutat sitt jobb.

Hugo fick vi dock inte med oss hem. Han ska sova över där och imorgon ska han och Erik åka och fiska tillsammans.

Jag ägnade eftermiddagen åt mathandling och plantering av blommorna. Tacomiddag blev det ikväll vilket smakade bra. Längesen vi åt det sist nu vilket har varit rätt skönt, då smakar det bättre liksom när man väl äter det:-) Blir mest grillat annars så här års.

Bjuder på en snygg bild som Leah tog på mig idag.

Jag: "Leah kan du ta en bild på mig?"
Leah: "Javisst, varför då?"
Jag: "Så jag har nån bild att visa upp i bloggen"
Leah: "Okej"
*Klick*
Leah: "Färdigt, bilden blev så bra mamma!"

Vad är det med min familj och inte kunna ta fler än en bild?


//Sofie 

Inga kommentarer: