17 juni 2017

Lite teater och sen bad

Jag, Hugo och Leah drog till Mjölby i förmiddags där vi var på teater/musikal i en gammal lada. Häftig miljö och en jättebra familjeföreställning! Hugo och Leah tyckte det var jättebra och jag också. Dracula var ju med samt spöken och ett gammalt läskigt slott, då kan det ju inte bli annat än bra:-)


I väntan innan föreställningen började.


Tror de har sista föreställningen imorgon så har ni möjlighet, gå och se den då!

Efter vi varit där stannande vi till hemma hos mamma och pappa. Mamma jobbade men pappa var hemma och Elin och Minna var även där. Vi fick lunch som vi åt ute på deras nya altan. Erik kom också förbi så han tog med sig Hugo och fiskade. Jag tog med mig Leah och Minna för en liten promenad.


Vi gick förbi badplatsen och Leah ville känna på vattnet. Känna på vattnet blev till bad. Både hon och Minna slängde av sig kläderna och badade som tokar.


Tur jag hade klänning så jag kunde gå ut i vattnet smidigt jag med. Fick ringa till Elin sen som fick komma med handdukar till badbrudarna.


Till Hugos lycka så lyckades han fånga sig en fisk när de var iväg och fiskade. Se vad vi ska göra med den. Hugo vill äta den så får se om hans far vill rensa den kanske:-)

Kom hem för bara en stund sen. Rätt trötta efter en dag i värmen. Kvällen bjuder på grillat och chill med världens bästa familj. Det ni:-)

//Sofie  

Inga kommentarer: