26 juni 2017

Sista dagarna innan semestern!

Känns som en evighet tills torsdag, men och å andra sidan har den här måndagen gått väldigt fort. Så vips kommer ju även jag ha semester. Det känns att jag varvat ner helt i huvud och kropp nu. Semestern är välbehövlig!

När jag slutat idag bar det iväg för att hämta barnen som var hos Jocke. Hugo och Leah hänger med honom även den här veckan och kör sommarsimskola. De är så positiva till simskolan vilket är så roligt! De tycker det är jättekul och att de får göra massa olika saker. Spännande när jag får följa med på fredag och se dem.

När vi kom hem sen blev det till att fortsätta med tvättberget från helgen. Usch så segt och tråkigt. Fick även besök av svärföräldrarna ikväll och svärmor bjöd på goda kakor som hon precis bakat.

Känner att jag behöver en detox efter den här helgen, det har blivit en del sötsaker:-)

Nu har barnen precis stoppats i säng. Alltså, det har blivit helt fel med sömn och nattningar och allt vad det heter sista tiden. Vi måste ta tag i det och få någon form av rutiner även att barnen är lediga. Leah skulle lätt kunna vara uppe halva natten och sova halva dagen om hon fick.

Och då har inte ens Pontus och jag gått på semester än, se hur det blir då. Det tråkigaste när barnen är uppe tills man själv går och lägger sig är att man inte får någon som helst egentid på kvällarna. Pontus och jag hinner inte alls prata ikapp oss om saker när de är uppe så sent. Klart de inte ska behöva gå och lägga sig tidigt när de är lediga men rutiner behövs, det märks:-)

Imorgon blir det en lång jobbdag. Börjar halv nio men har möte efter jag slutat så lär inte vara hemma förrän vid 20- tiden imorgon kväll. Men men, snart semester!

//Sofie



Inga kommentarer: