16 juni 2017

Skolavslutning 2017

Igår hade barnen skolavslutning på kvällen. Leahs avslutning började vid 17-tiden och Hugos en timme senare så vi fick sitta och kolla på många fina barn som sjöng igår.


Världens bästa som slutade förskoleklass respektive tvåan igår. Tänk att de börjar ettan och trean efter sommaren!



Jag invigde en av klänningarna jag fyndade i Warszawa. Den är riktigt skön med de tunna ärmarna.

Det är så fint med skolavslutningar! Alla barn är så fint uppklädda och alla är så himla glada. Jag kommer ihåg känslan från när jag själv var liten hur pirrigt det var innan man äntligen fick gå ut ur kyrkan och man hade sommarlov! Jag saknar att ha sommarlov:-)

Våra barn har ändå tur och ska inte gå på fritids förrän vecka 31, så de är verkligen lediga nu.

Efter vi varit på avslutningen så fortsatte vi vår tradition och åt middag på Golden Thai. Så mysigt, vi kunde dessutom sitta ute i värmen så det kändes nästan som vi var utomlands när vi satt där.


Så himla mycket mat! Gott, men inte en chans att jag lyckades få i mig allt. Tur Pontus var med och kunde hjälpa till:-)



Barnen var trötta när vi kom hem men det ville man ju inte erkänna när man just fått sommarlov och kan vara uppe lääänge. Jag tror jag somnade före dem:-)

Hugo är vaken ihop med mig nu. Leah är mer för att sova länge. Ska ta oss lite frukost och sen måste jag bara ut och klippa gräset. Mulet idag så jag kollade väderprognosen och det ska bli regn senare så måst hinna få gräset klippt innan. Det har vuxit och blivit riktigt högt men har haft svårt att tajma in klippning av det då det regnat så mycket till och från sista tiden.

Skön med en ledig fredag i alla fall. Ett av de bättre besluten av mig att gå ner i tid och kunna vara ledig en extra dag i veckan. Det är värt så mycket på flera plan.

//Sofie


Inga kommentarer: