20 juni 2017

Världens segaste Internet

Vårt Internet är så segt för tillfället! Det är alltid rätt segt men just nu slår det nog alla rekord. Hoppas så att vi med ska få fiber hit ut inom en snar framtid, vi behöver det verkligen!

Den här dagen har...gått i ett den med. Det var inte tanken men så blev det. Jobbade, hämtade Ebbe, hem och ringde till ett par olika ställen och bråkade om räkningar de skickat som var fel, åkte och tränade, hem och duschade, åt middag, telefonen ringde, åkte och hämtade hem Leah...

Leah och Hugo skulle sova hos Jocke och Tina inatt men Leah hade ont i magen så jag var och hämtade hem henne. Fast det verkar inte vara så farligt faktiskt så tror nog hon är på benen igen som vanlig imorgon. Pontus får ta det, jag måste jobba. Känner att jag haft min frånvaro pga alla sjukdomar så det räcker och blir över för ett bra tag framöver.

På torsdag efter vi slutat jobben så bär det av för att fira midsommar nere i Falkenberg. Har en massa att förbereda inför det men det verkar inte hinnas med, men måste bara hinna imorgon efter jobbet.

Så segt att jag börjar 06.00/06.30 hela veckan för jag behöver verkligen gå och lägga mig skapligt då för annars orkar jag inte. Så blir inte så mycket av kvällarna heller just nu. Men men snart semester! Längtar:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: