31 augusti 2019

En mysigare fredag!


Igår var det fredag! Så himla härligt då veckan gått i ett och det känns som helgen är mer en välkommen.

Körde på prickig favorit klänning med favorit väskan. Jag har i och för sig haft klänning på mig varje dag i flera månader. Förutom träningsbyxor då. Klänning är bra till mycket men att träna i vet i sjutton:-)


Det var väldigt lugnt på jobbet så jag stämplade ut lite tidigare och åkte och hämtade den här godingen på förskolan! Världens gladaste blev hon. Fick en sån kram av henne när jag kom att jag höll på att trilla bakåt:)


Vi tog bilen och brummade mot skolan för att först hämta Leah som slutade först. Minna tyckte det var väldigt roligt att få åka och se deras skola. Blev helt överlycklig när vi hittade Leah där på skolgården.


I väntan på att Hugo också skulle sluta så åkte vi till en närliggande lekpark och hängde där.


Sen var det dags att gå och hämta även Hugo som slutat!

Vi tog oss en sväng på stan sen. Hugo och Leah behövde införskaffa sig nya skor plus innebandykläder så vi drog in på Intersport.


Så här kul tyckte Minna att det var:-)


Efter vår skoshopping så drog vi och fikade. Det blev festis även till den icke kaffedrickande vuxna personen i sällskapet. Vilket mannen på caféet var lite fundersam till. Han frågade tre gånger om jag verkligen inte skulle ha kaffe. När jag svarat nej alla gånger tyckte han att te skulle jag väl ändå ha? Nej tack. Jag höll mig till festis precis som barnen.


Efter fikastunden så blev det ännu mer skoshopping. Var inne i en annan butik och där hittade Minna dessa läckra skor som hon gick och bar på hela tiden när vi var i affären. Snäll moster som jag är så fick även Minna ett par skor:-)

Sen kom även Elin när hon slutat jobba. Vi åkte hem och hängde lite och käkade middag ihop som Pontus lagat till.

Hade en riktigt bra och mysig fredag! Bästa starten på helgen.

//Sofie 

Inga kommentarer: