25 augusti 2019

Soligaste söndagen hittills i denna augustimånad


Det kändes surt värre att vi behövde packa ihop oss och åka hemåt igen efter frukosten i morse.

Sånt fint väder! Jag hade kunnat stanna ute på sjön hela veckan som kommer. Sjön låg spegelblank och himmelen var blåare en blåast.

Men efter att vi ätit frukost så tufflade vi hemåt igen. Jag passade på att sola kroppen min och tanka d-vitamin på vägen hem.


Vi möte båt efter båt efter båt som var på väg ut för att njuta av den fina söndagen när vi åkte tillbaka mot hamnen. Det kändes väldigt surt att vi inte kunde stanna ut längre!


Anledningen till att vi behövde åka hem var att Hugo hade fotbollsmatch. Så vi åkte hem och packa upp allt och fixade en smidig lunch innan vi for iväg på fotboll. Jag tog med Ebbe på promenad i väntan på att matchen skulle börja. Att gå över en timme i den här värmen var ingen smart idé. Ebbe var seg och jag fick skoskav av mina nya dyra skor. Iläggen funkar fint förövrigt, men nu kom skoskavet istället.

När vi kom hem sen åkte jag och barnen och badade för att svalka av oss. Därefter satte jag igång och röjde här hemma. Massa tvätt och annat som vi ligger efter med. Pontus som skulle vara hemma och hjälpa till drog istället på fotboll. Det saknades folk så han fick hoppa in och spela. Så det var väl en giltig anledning men ändå:-)

Den här helgen har varit bra, men kunde gått varit en dag till. Särskilt med tanke på att det fina vädret ska hålla i sig:-) Jag är bara liiite bitter.

//Sofie 

Inga kommentarer: