29 augusti 2019

Lunchdejt med en favorit

Jag hade fel. Det blev en lika klibbig och varm dag även idag... Ingen åska blev det heller och knappt något regn. Hoppas på ett friskare väder imorgon!

På lunchen så var jag och hängde med den här bönan plus föräldrar.


Världens finaste Majken! Alldeles för längesen faster träffade sin favorit så det fick bli en lunchdejt.


Det piggade upp! Kändes som jag fyllde på bra med energi till eftermiddagen:-)

Ikväll hade barnen tennisträning och vi hann förbereda och laga klart middagen innan vi skulle iväg på den så både Pontus och jag följde med och gick en promenad medan de tränade. Känns som vi knappt sett varandra den här veckan så det var trevligt att få en stund själva och kunna prata i fred.


Rätt som det var i skogen på vår promenad stod ett rådjur och stirrade ut oss. Rörde sig inte ur fläcken, men släppte oss inte med blicken. Så fina djur!

Bad Pontus ta en bild på mig att ha hit till bloggen. Fick så många bra alternativ att välja på så kunde inte bara bestämma mig för en bild!


Ebbe drar iväg och jag håller på att ta på (av?) solbrillorna. En så klockrent bra bild!


Där satt solbrillorna på huvudet, men jag verkar inte riktigt nöjd med det?


En favorit Asså vad gör jag? Snacka om att se bajsnödig ut! Drar ens Ebbe? Kopplet är ju spänt men han ser ju rätt så cool ut?


Insekter i håret som ska tas bort kan bli till den perfekta posen!


Finns alldeles för få bilder på min ryggtavla när jag är mitt i ett språng. Men här är en!


Ja bildkavalkaden bara fortsätter! Sen tycker Pontus att jag är så kräsen med bilder. Nej jag är inte kräsen, det är han som inte kan det här med att knäppa en enda vettig bild. Han bara trycker på avtryckaren och hoppas att det blir bra. Tur att han har en så snygg fru som ändå blir så bra på bild hoho:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: