27 februari 2021

Dagen innan helgen

Fredag! Tjoho, kan det vara veckans bästa dag? Ja en av dem iallafall! Hur den startades? På gymmet! Hur den fortsatte? På jobbet! 


Hade en bättre lunchdejt med dessa två favorit tjejer. Storasyrran sov middag när jag kom men de här två var på väldigt glatt och härligt humör. 

Deras föräldrar säger att de är på dåligt humör och inte sover som de ska på nätterna, men det kan ju bara vara ont förtal? Så söta, fina, góa och glada som de är. Inte kan väl det stämma?:-) 


Hur mysigt som helst att få komma från jobbet en stund och hänga med dessa. Dem ger energi till sin gamla faster:-) 


Jag hann bara komma hem från jobbet sen innan det var dags för Hugos innebandyträning. Jag och Ebbe tog oss en promenad under tiden i det helt fantastiska vädret! 


Invigde nya träningskläder från H&M. Jättesköna tights och en bra jacka att ha när man går promenader. Ja man kan såklart även använda den när man gör något annat också. Har saknat en träningsjacka att ha när det är sånt här väder. Varmt väder men ändå inte så varmt väder.  


Jättehärligt var det! Solen lyste så himla fint och det var riktigt skönt att ut och gå. Hittade en runda som var perfekt. Hugo tränar i en och och halv timme och det var precis vad den här rundan tog. Bingo! 


Vi kom tillbaka precis lagom när Hugo kom ut från träningen. Sånt gillar jag. Sitta och vänta är det värsta jag vet. Typ. 


Pontus höll på med middagen när vi kom hem så jag passade på att duka med mitt senaste loppisfynd. 

Duken? Glasen? Besticken? Bordet? Nej det är tallrikarna! 


Hur fina är de inte? Fanns tyvärr "bara" fem stycken av dem men har jag tur kanske det går att hitta flera av dem någon annanstans och en annan gång. 


Sen då? Vad gjorde ni sen då? Tittade på säsongspremiären av "Bäst i Test" såklart! Så himla skoj, det har vi sett fram emot. 


Hur jag skulle ta tid på ett kokande ägg utan klocka eller liknade? Min första tanke var att spela upp Bohemian Rhapsody med Queen. Exakt 6 minuter lång låt ju. Hade blivit perfekt kokt ägg till David det! 


//Sofie 

Inga kommentarer: