21 februari 2021

Hemresa

Igår lördag så var det då dags för hemresa. Men först blev vi bjudna på brakfrukost med croissanter och nutella! Jackpot tyckte barnen. Smarrigt värre:-) 


Vi tog oss sen en promenad i det blaskiga vintervädret för att röra lite på oss och för att besöka mataffären för lite inhandling av lunch. 


Så mysigt att vi hann ses en sväng lite halvspontant sådär. Blir ju inte så många gånger om året vi träffas men väldigt kul när vi väl ses! 


En hög favoritbarn som lekte fotosession innan avfärd:-) 

Barnen gjorde sig av med lite energi innan vi efter lunchen hoppade in i bilen för att åka hemåt igen. 

Två rätt så trötta barn i bilen när vi åkte hem. Hemresan gick dessutom mycket smidigare än ditresan vilket var väldigt skönt. 


Vi passerade mamma och pappa på hemvägen för att hämta Ebbe som varit där under tiden som vi varit iväg. Vi blev även bjudna på middag där. Så himla gott! Vi var rätt hungriga när vi kom dit så det smakade väldigt bra. 


Till efterrätt hade mamma gjort en semelkladdkaka som också var supergod! Semelkladdkakor har en tendens att vara mycket godare än vanliga semlor enligt mig:-) 


Vi åkte sen hem så vi var hemma lagom till att melodifestivalen började! Jag och Jennie hade spelat på kvällens omgång men tyvärr blev inte resultatet som vi hade tippat riktigt. Jag tycker Emils låt var jättebra! Så synd att den inte kom längre. Men får väl säga som Leah, den kommer ju ut på Spotify snabbare nu så man kan börja lyssna på den där istället. Gäller ju att se det positiva:-) 


//Sofie

Inga kommentarer: