24 februari 2021

Det var våren som kom

En dag som startades med träning på gymmet med efterföljande pass på jobbet. 

Leahs cirkusskola har startat igen så när jag skjutsade in henne till den tog jag och Ebbe oss vårpromenad i solen som lyste så fint över oss. 


Jag fick ta fram gympaskorna igen och även den lite tunnare jackan. Vejövde vare sig mössa eller vantar. Så otroligt skönt! Fåglarna kvittrade och överallt massa glada människor som var ute. Ja till och med barn som var ute och lekte på lekplatserna, ungdomar som åkte skateboards och spelade fotboll. Det är vårtecken! 


Såklart skulle jag in och gå där vårsolen inte kommit åt och tagit bort någon snö. Från grusiga gator till det här...


Jag beställde såna där skor med inbyggda halkskydd. Jennie tipsade om ett par som skulle vara bra och som jag dessutom hittade på rea! Har skorna kommit? Ja. I rätt storlek? Nej. Fanns rätt storlek kvar sen? Såklart inte. 

Sååå irriterad jag blir när sånt händer! Och när jag gick här och spände mig för att inte halka saknade jag mina skor som jag beställde men inte fick extra mycket.


Man får bara hålla tummarna att våren är här för att stanna och att vi slipper bakslag i mars. Hade snön legat kvar och det fortsatt varit kallt hade det varit helt okej för mig, men nu när den fått för sig att försvinna tycker jag inte den behöver komma tillbaka mer den här säsongen. 


//Sofie 

Inga kommentarer: