23 februari 2021

En vårig måndag


Veckan och dagen startades med att låta svetten få rinna på gymmet. Jag kände faktiskt för att ge mig själv en medalj där på morgonen. Började med att välta och ha sönder en glasgrej som stod på byrån i sovrummet när jag fumlade efter träningskläderna som jag lagt där. Väl påklädd så tog mig ut till bilen och där upptäcker jag att jag glömt sätta i värmaren kvällen innan så bilen var helt igenisad.... 


Vände jag och gick in igen? Det var jäkla nära alltså men jag tog mig iväg! Kände ju bra efteråt även att det var tungt innan jag kom dit. 


Hugo var lite småhängig i söndags och han var inte i form när måndagen kom heller så han blev hemma från skolan. Jag körde ett pass på jobbet fram till lunch och sen tog jag med mig datorn hem och jobbade hemifrån sista timmarna på eftermiddagen. 


Efter att jag stängt ner datorn tog jag med mig Ebbe ut på en promenad i det fina vår (?) vädret! För en vecka sedan var det minus 20 grader och nu  är det 12 plus grader! 


Vi gick inte förbi många hus på vår runda men självklart sätter sig hundkräket och bajsar mitt framför en av grannarnas hus. Tur jag hade hundbajspåse med mig. Som jag sen fick gå och bära hela rundan... 


Det var så varmt att jag höll på att svettas bort i mina vinterkängor och jacka. Vantarna och mössan hamnade i fickorna och jackan fick jag ha uppknäppt för första gången det här året. Hej vårkänslor!
 

Solen hade dock inte kommit åt och tagit bort isen och snön på alla ställen än. Det var rätt halt på sina ställen. Typ här. 


Men här däremot så var nästan all snö borta! Här åkte vi alltså skidor för bara en vecka sedan. Galet så fort det kan gå. 


Det var en väldigt härlig och skön promenad. Terapi för själen när våren börjar göra sig påmind igen. Det finns hopp, snart är vi framme vid de ljusare tiderna! 


//Sofie 




Inga kommentarer: