24 maj 2021

Första friidrottstävlingen

Söndagen visade sig inte från sin bästa sida vädermässigt. Det kom en hel del regn under dagen om man säger så...


Hugo hade avslutning med innebandyn på förmiddagen. Jag passade på att städa av hemmet. Tvättade, renbäddade sängarna, skurade toaletterna och sånt där annat skoj. 


På eftermiddagen hade Hugo och Pontus fotbollsmatch. Jag och Leah drog på friidrottstävling istället. Leahs första så hon var extra spänd. 


Tyvärr fick ju ingen publik komma in på själva tävlingsområdet. Jag trodde jag skulle behövas som funktionär men det slapp jag. Så mellan Leahs grenar gick jag på promenad med Ebbe för att fördriva tiden.


Annars stod vi här utanför och kikade för att se lite  av hur det gick för lillmatte i hennes friidrottstvälingspremiär. 


Tur jag har bra regnkläder kvar sen tiden när jag jobbade inom förskolan. De kom väl till användning igår. Sen var det kanske inte så värst kul att behöva använda kläderna. Hade hellre gått barbent i en klänning. Som den trogna bloggläsaren vid det här laget säkerligen redan räknat ut. 


Tävlingen höll på fram på kvällen. I slutet var jag riktigt kall och frusen. Halv åtta var klockan när vi kom hem igen därifrån.


En nöjd Leah efter sin första tävling och en nöjd mamma som äntligen fick uppleva värme igen. Ställde mig i duschen och öste på med varmvatten.  Underbart! 


//Sofie 

Inga kommentarer: