31 maj 2021

Uppdatering Uppdatering! Här kommer en uppdatering :)

Jag har verkligen njutit av det fina vädret som varit hela den här helgen och inte alls haft tiden till att kika in här. Men nu kör jag, så här kommer några inlägg från senaste dagarna! Börjar med fredagen: 


Körde på lite flower power stil med färg, blommor och gula skor! Det fina vädret kom i fredags och det var både soligt och varmt helt plötsligt. Så underbart! 


Jag åt lunch hemma hos mamma och pappa där det här gänget också var och lunchade. 


Det blir ingen tyst och lugn lunch när man äter med de här men det gör verkligen inget:-) 

På eftermiddagen när jag kom hem från jobbet var jag så trött, så trött. Helt dränerad på energi verkligen. La mig på soffan och trodde aldrig jag skulle ta mig upp därifrån. Men som tur var gjorde jag det efter ett tag. 


Pontus kom också hem och vi åkte ner och såg till båten. Pontus skulle även hjälpa Krille att sätta på masterna på deras båt men de var inte där när vi kom. Så vi passade på att tuffla ut på en lite premiärtur med våran båt.


Det är något speciellt när man tar första turen för året. Känns alltid lite extra gött på något sätt. 


En fredagsskål med Pepsi max på akterdäck. Inte fy skam alls. 


Ebbe ÄLSKAR att åka båt. Tror han älskar när vi lägger intill vid öar mer men han njuter för fullt av själva båtturen också. Han sitter och suger in alla dofter som kommer mot honom med nosen. Det är livet det :-) 


Pontus hade fixat kycklingpaj till middag som vi åt på båten. Smarrigt värre när man fick äta den till sjös. 


Efter matintaget så styrde vi mot hamnen igen. 


Där påbörjades projekt att få på masterna på Aina. 


Jag och Ebbe tog oss en promenad under tiden och fick sällskap av Ville som cyklade med oss. Vi pratade om allt möjligt på vår runda. Riktigt mysigt och även rätt flåsigt. Det krävde sin power walk för att hinna med i Villes tempo på cykeln. 


Vi hade en riktigt mysig och skön kväll nere vid hamnen. Emma och Leah hängde med varandra så alla var vi sysselsatta med något. 


Tror klockan var nio innan vi var hemma igen. Älskar dessa ljusa och varma kvällar. Man vill ju bara vara ute när det är sånt ljus och sånt underbart väder! 


//Sofie 

Inga kommentarer: